UAE- ABU DHABI ofroj vend pune si 𝗚𝘂𝗲𝘀𝘁 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗘𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁𝗶𝘃𝗲𝘀\Recepsioniste! 166 views1 application

NXITONI PËR TË MARRË EDHE JU NJË KONTRATË PUNE NË UAE-ABU DHABI!

* Guest Service Executives\Hostess\Recepsioniste- njohuri të gjuhës angleze
*Detyrat :

– Caktimi i dhomave dhe kujdesi për detyrat administrative
-Koordinimi i pacientëve në pavijonet përkatëse
-Administrimi i check in dhe Check out
-Koordinimi me mjekët
-Programimi për pacientët
-Informacion në lidhje me shërbimet e ofruara

**Kompania siguron :
Akomodimin
Siguracionin shëndetësorë
Biletat e udhëtimit
Kontratë pune 2 vjecare me të drejtë rinovimi
Realizimi kohorë tepër i shpejtë
Pushimet vjetore te paguara
Stafi i kompanise ju pret ne aeroport

Mënyra e aplikimit :
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail: ​ercalbania@gmail.com

Për më shumë informacion na telefononi në numrin 0699306646.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Profili Konsulence, Punesim