TrulyNolen kerkon menaxher / agjent shitjesh -Page baze 1000 Euro + bonuse (Cel: 0692063009) 110 views

Job Expired

TrulyNolen eshte nje kompani nderkombetare, tashme dhe ne Shqiperi e cila ofron sherbime profesionale dhe efektive kunder insekteve te ndryshme ne ambjente si zyra, shtepi etj…
Kompania perdor teknologji te avancuar dhe produktet me te fundit ne treg per te garantuar qe puna e saj te jete efektive dhe e qendrueshme,
ne menyre qe klientet te kene siguri qe shtepia dhe biznesi i tyre jane te mbrojtur nga keto probleme.
Truly Nolen gjithashtu ofron keshilla dhe udhezime per te ndihmuar klientet e saj te ruajne ambjentin e tyre te brendshem dhe te jashtem te paster dhe te sigurte.

Momentalisht kerkon te punesoje:
Menaxher / agjente shitjesh VETEM ME EKSPERIENCE dhe specifikisht ne fushen e shitjeve te produkteve dhe pajisjeve per dezinfektimin e ambjenteve ndaj insekteve ne shtepi, ambjente biznese etj…

Ofrohen:

  • Page e kenaqshme + bonuse
  • Kushte te mira pune
  • Ambjent bashkekohor dhe motivues

Cel: 0692063009
Whatsupp: 0683771773

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti