Transportues 174 views2 applications

Job Expired

Kompania Globe, e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje:

Transportues                                                                                                                                   

Detyrat/Pergjegjësitë

1-Kryen transportin e pajisjeve ne adresat e klienteve
2-Ploteson faturen e shoqerimit

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te disponoje patente te Clasit B.
2-Te kete aftesi te mira komunikimi.
3-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
4-Mosha 30- 40 vjec

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
Email : hr@globe.al
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Cel. : 0676027237

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti