Trajnuese per gjuhen FRENGE/ Me ose pa eksperience. 189 views

Kerkohet trajnuese per gjuhen FRENGE me ose pa eksperience.


Weweb kerkon te zgjeroje Departamentin e Burimeve Njerezore me trajnuese per gjuhen Frenge.
Kandidatet duhet te zoterojne gjuhen Frenge ne minimum nje nivel B2 si dhe te kene njohuri te paketes Office.

Detyrat Kryesore:
– Intervistimi i kandidateve per konsulente ne gjuhen Frenge
– Trajnimi I tyre sipas instruksioneve dhe procedurave aktuale te kompanise.

Te interesuarat te dergojne nje CV ne adresen e emailit: info@we-web.al

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 355697021201
  • Profili Marketing
Connect with us
Contact Us