TRAJNIM ONLINE: MENAXHIMI ORGANIZACIONAL 45 views

BClever Agency ofron mundesine e trajnimit: “Menaxhimi Organizacional”, per te gjithe ata te cilet duan te rriten dhe te zhvillohen profesionalisht.

– Kohezgjatja e trajnimit: 1 dite
– Zhvillohet me nje numer te vogel pjesmarresish
– Ne perfundim te trajnimit mundesohet pajisja me certifikate per cdo pjesmarres.

*Trajnimet zhvillohen ne fundjave ONLINE.

Per te marre programin e trajnimit dhe/ose per tu regjistruar ne grupin e radhes dergo aplikimin tend ne: rekrutimp@gmail.com

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim