Trajnim: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore dhe Aftësitë Drejtuese 114 views


Trajnim: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore dhe Aftësitë Drejtuese

Në muajin Shkurt, DIMENSION zhvillon trajnimin e rradhës me temë “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”
Ky trajnim synon ti pajisë pjesëmarrësit me aftësi teknike në fushën e Burimeve Njerëzore ku secili prej tyre mund t’i përdorë kur drejton, menaxhon apo realizon detyra që lidhen ngushtë me Burimet Njerëzore.

Kush mund të marrë pjesë?
Trajnimi mund të ndiqet nga drejtuesit e departamenteve, menaxherët, supervizorët, specialistët, asistentët e departamentit të BNj dhe të gjithë profesionistët e interesuar për fushën e Burimeve Njerëzore.

Rreth trajnimit:

  • Kohëzgjatja e trajnimit: 2 javë. Gjithsej 16 ore trajnim.
  • Numri i seancave: 2 seanca në javë.
  • Datat: 16-17 Shkurt dhe 23-24 Shkurt
  • Vendi i zhvillimit të trajnimit: Salla “Dimension”/ në zyrën qendrore të Dimension HR (pranë LSI, ish-Bllok).
  • Në fund të trajnimit cdo pjesëmarrës pajiset me certifikatë, materialet e trajnimit dhe student handbook.
  • Ky trajnim mbahet nga Dimension HR. Njihuni më shumë me Dimension HR: www.dimensionhr.al

*Informacion më të detajuar rreth trajnimit: https://dimensionhr.al/site/menaxhimi-i-burimeve-njerezore-dhe-aftesite-drejtuese/

 

Kontakt:
Nëse jeni të interesuar për të qënë pjesëmarrës në këtë trajnim mund të na kontaktoni: rekrutime@dimensionhr.al ose në numrin tonë të telefonit: +355692046320

Ju Mirëpresim!

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 34 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime