Trajnere / Trajner Fitnesi 72 views

Kerkojmë Trajnere ose Trajner  Fitnesi mundësisht me Licencë ose Shkollë/Fakultet Sporti.

Kualifikime të mëtutjeshme mundësohen dhe sponzorizohen nga Firma jonë në Gjermani.

Ju lutemi dërgoni CV-në të detajuar në EMailin  info@fresh-fitness.de

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Gjermani
  • Rruga/Zona Shtutgart
  • Tel/Mob +49152-29412401
  • Profili Fitnes