Tirane,Shites/e me dhe pa eksperience pune ne Toptani Center 296 views4 applications

Job Expired

Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne TOPTAN.

Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere:

• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët
• Të ketë një paraqitje të rregullt estetike
• Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione
• Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve
• Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup
• Të jetë i/e përpiktë në orare
• Fleksibël me kohën e punës
• Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh
• Njohuri të mira të gjuhës angleze

Gjithashtu, kandidatët duhet të kenë mbaruar shkollën e lartë dhe të mos kenë angazhime të tjera

Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail: info@sportvision.al
Ju lutemi vendosni subjektin “Aplikim per pune ne Toptan”.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Murat Toptani, qendra e Bisnesit Eurocol, kati 7
  • Tel/Mob 067 5088 242