Tirane,Ofrohet vend pune Operatore Finance 250 views4 applications

Vendi i punes eshte per departamentin e finances . Do kete ne pergjegjesi pergatitjen e raporteve financiare te ndryshme.
Do kete ne pergjegjesi ndjekjen e disa proceseve ditore

Detyrat
 • Do beje rakordime ditore te procesve te punes tek shitja.
 • Do asistoje ne detyra te tjera financiare .
 • Do pergatisi raporte te ndryshme financiare.
 • Do rakordoje me klientet/furnitoret kartelat.
 • Do asistoje ne inventaret mujore te magazines.

Kualifikimet

 • Te kete njohuri baze ne program financiar.
 • Te kete njohuri baze dhe te mira ne proceduren e shitjeve .
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office. me shume ne Excel.
 • Te kete deshire per te punuar ne grup.
 • Avantazh : per kandidatet qe kane eksperienca te meparshme ne aktivitete distribucioni

Transporti: Me pike Grumbullim ne Yzberisht ose tek Nenkalimi Fabrika Miellit
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: hr.roalfood@outlook.com ose cel: 0686021526

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim