Tirane, WEBCALL KERKON TE PUNESOJE •AGJENTE DHE RETENTION •Agjente Financiare Anglisht dhe Italisht •Baza neto fillon nga 700 euro deri ne 1000 euro •Retention ne Anglisht dhe Italisht •Baza 1000 euro + perqindje 25 views

WEBCALL
KERKON TE PUNESOJE

•AGJENTE DHE RETENTION

•Agjente Financiare
Anglisht dhe Italisht
•Baza neto fillon nga 700 euro deri ne 1000 euro
•Retention ne Anglisht dhe Italisht
•Baza 1000 euro dhe % me te larta ne treg

•Adresa: Xhamlliku

Kontaktoni Whatsapp
+355 68 351 8227

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim