Tirane, vende pune Recepsioniste 698 views1 application

Ofrojme vend pune: Recepsioniste

Kualifikimet dhe kërkesat
1. Të ketë aftesie bashkepunuese ne grup
2. Të jetë fleksibël me orarin e percaktuar qe ne fillim te punes.
3. Të jetë e komunikueshëm, e përgjëgjshëm me klientin.
4.
Të ketë eksperience ne marredhenie me klientet.

Ofrojme;
•Kushte komode pune
•Pagese shume e mire.

Ose telefononi ne nr +355 69 70 14 599 / email Punesim@proper.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Gjin Bue shpata 101 Tirana, Albania
  • Tel/Mob 00355697014599
  • Profili Restorante