Tirane, Vend vakant per Agjente Turistike full time per fashen orare 13:00 – 20:00 (7 ore) 150 views

Vend vakant per Agjente Turistike full time per fashen orare 13:00 – 20:00 (7 ore)

Kerkohet te permbushe keto kritere:

· Te kete perfunduar studimet e larta;
· Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze nivel B2/C1 te certifikuar, kane prioritet kandidatet qe kane njohuri edhe ne gjuhen italiane;
· Te perdori shume mire kompjuterin, paketen MS Office (Word, Excel, etc) dhe rrjetet sociale;
· Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup;
· Te jete e sakte ne te shkruar dhe e kujdesshme ndaj detajeve;
· Te jete kreative ne publikimin e ofertave ne rrjetet sociale dhe me deshire per te marre pjese ne trajnime, info – tour. panaire, konferenca per turizmin;
· Prioritet kane kandidatet me eksperience pune ne agjenci udhetimi;

Ofrohet:

· Kushte shume te mira pune;
· Ambjent motivues dhe shume bashkepunues;
· Trajnime per sistemin B2B, pjesmarrje ne panaire turizmi, info – tour, etj.:
· Paga baze plus komisione per kandidatet me eksperience pune ne agjenci;
· E diela pushim;

Zyra ndodhet tek rruga Elbasanit, prane kafe “Mulliri i Vjeter”.
Te gjithe te interesuarat jane te lutura te dergojne CV-ne e tyre me foto vetem ne adresen e emailit.
luxtravela@gmail.com.
Nr. kontakti : 0694578926
Personat e perzgjedhur do te kontaktohen me e-mail per interviste.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agjensi turistike udhetimi