Pjatalalarese ,Nd/Kuzhiniere, Kamarier/e ,Sanitare (Restorant Tradita Tek Shallvaret, ne qender te Tiranes) 145 views2 applications

Job Expired

Restorant Tradita Shqiptare kerkon te punesoj staf me kohe te plote

Pjatalarese, Nd/Kuzhiniere, Kamarier/e,Kuzhiniere

Kerkohet:
-Te jete korrekte dhe e pergjegjshme

Ofrohet :
-Kushte shume te mira pune
-Pagese shume e mire me siguracione te paguara
-Mengjesi dhe dreka
-Staf miqesor dhe mikprites

Per me shume kontaktoni ne numrin e meposhtem ose paraqituni prane ambjenteve tona .
Tek Shallvaret, ne qender te Tiranes

Nr telefonit: +355 68 553 6875

Faleminderit!

More Information

  • This job has expired!