Tirane “Valona Konstruksion”shpk kerkon te punesoje Financier-e paga 100’000 leke 222 views1 application

Job Expired

Tirane “Valona Konstruksion”shpk kerkon te punesoje Financier-e paga 100’000 leke

Detyrat

1) Te mbaje te gjitha koresponsdencat me organet tatimore, me institucionet shteterore per pjesen financiare.
2) Te njohe dhe perdore shume mire progranin Alfa Web, paketa microsoft office.
3) Raport ditore per te gjithe transaksionet bankare, hedhjen e tyre ne sistem, likudjimin e furnitoreve dhe klienteve.
4) Regjistirmi i te ardhurave dhe shpenzimeve,
5) Mbajtaja e maredhenieve financiare me klientet-furnitoret,pagat

Kualifikimet / Kërkesat

Kualifikime/Kërkesa:
1. Të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik
2. Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
3. Të ketë ekperience pune.
4. Të ketë aftësi të mira komunikimi.
5. Të ketë aftësi për të punuar ne grup.

Shënime

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e-mail: konstruksion2001valona@gmail.com, tel +355696434523

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Vlorë
  • Rruga/Zona Uji i Ftohte
  • Profili Hoteleri