Tirane, Trajnim 2 javor ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore 154 views3 applications

BClever ofron mundesine e trajnimit ne fushen e Menaxhimit te Burimeve Njerezore per te gjithe ata qe duan te rriten profesionalisht.

Trajnimi shtrihet ne 6 sesione te ndara ne dy jave.

Gjate trajnimit cdo pjesmarres pajiset me:
– modulin e trajnimit
– materiale model
– certifikate

Regjistrimet kane nisur!

Filloni sot ti jepni nje shans te ri karrieres tuaj.

Per regjistrime dhe me teper informacion kontaktoni ne: rekrutimp@gmail.com ose ne numrin 0676888699

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim