TIRANE, TRAJNIM 2 JAVOR, MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE 147 views3 applications

Per te gjithe ata qe duan te investojne ne rritjen e tyre profesionale dhe te marrin nje rol apo profil te ri, ky eshte rasti me i mire!

Agjencia BClever ofron kurse 2 javore ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore.

Kursin mund ta ndiqni online nga komoditeti i shtepise ose zyres tuaj.

Ju ofrojme mundesine te ndiqni nje modul te pasur, nje guide e mirefillte udhezuese e cila do t’ju lehtesoje punen tuaj si nje HR Menaxher i ri.

Kurset i ndiqni individuale ose ne grup.

REGJISTROHU, NUK KA ME KOHE!

Informohu ne: 0676888699

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim