Tirane tek Ura e Institutit kerkojme te punesojme Nje Punonjes/e Per Turnin E Dyte (Tabacco dhe Rimbushje Telefonike One/Vodafone) 144 views

Kerkojme te punesojme

Nje Punonjes/e Per Turnin E Dyte
(Tabacco dhe Rimbushje Telefonike One/Vodafone)

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune
Te jete i/e komunikueshem

Adresa: Tirane Ura e Institutit

Kontaktoni: 0696108006

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 152 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim