Tirane tek taverna korca tek pedonalja tiranes kerkojme Kamarier,Kuzhinier,Ndihmes Kuzhinier,Picier dhe Ndihmes Picier 52 views1 application

Tirane tek taverna korca tek pedonalja tiranes
Kerkojme:

Kamarier paga 1 milion leke
Kuzhinier
Ndihmes Kuzhinier
Picier paga 1 milion leke
Ndihmes Picier

📍Pedonalja Tiranes
Kontaktoni: 0695726587

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim