Tirane, Te Sheshi Willson Kerkohen agjent/e dhe team leader call center Italisht Orari full time 10:00-19:00 / Pagesa nga 1000-1500 euro / Punohet me numra live 96 views

Kerkohen agjent/e dhe team leader call center Italisht

Orari full time 10:00-19:00

Pagesa nga 1000-1500 euro
Punohet me numra live

Addresa: Sheshi Willson

Kontaktoni :0683483449

#agjente #teamleader #callcenter #sheshiwillson #numralive #pagesaelarte #1000_1500euro #orari #fulltime #10:00_19:00 #gjuhaitalisht #callcenteritalisht #tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 136 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim