Tirane, Statura Group, një ndër kompanitë më të mëdha në UK në fushën e konsulncës financiare, është në kërkim të një Financieri/e Junior 327 views4 applications

Job Expired

JUNIOR ACCOUNTANT

📣 Lajmërim Punësimi! 📣

Statura Group, një ndër kompanitë më të mëdha në UK në fushën e konsulncës financiare,
është në kërkim të një

Financieri/e Junior

Për t’ju bashkuar në ekipit tonë. Nëse ke një talent për kontabilitetin dhe aftësi për tu rritur në një mjedis inovator, apliko menjeherë. 📚💼💻

Si pjesë e skuadrës tonë, do të ndihmosh në përgatitjen e raporteve financiare për kompanitë më të rëndësishme globale. Ky është shansi yt për të filluar karrierën e ëndrrave të tua. 🚀

Apliko sot dhe bëhu pjesë e të ardhmes me ne. Jemi të lumtur të të mirëpresim dhe të të ndihmojmë të rritesh profesionalisht.

Dërgoni një CV te emaili office@staturagroup.com për të aplikuar!

Telefon/ whatsapp +355684044834

#vendepune #punafinancier #kontabilitet #StaturaGroup #hiring 📩🔗

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 136 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim