Tirane, STATURA GROUP , 📢 Lajmërim Punësimi! Pozicioni: Kontabilist/e i Miratuar🔍. Apliko tani ne email ose whatsapp 82 views

Job Expired

SEMI SENIOR ACCOUNTANT

_________________
📢 Lajmërim Punësimi!

Pozicioni: Kontabilist/e i Miratuar🔍

Jeni gati të bashkoheni me një ekip dinamik dhe të merrni përsipër një portofol klientësh me kompani ndërkombëtare? 💼

Kërkojmë një Kontabilist/e i Miratuar me:

🎓 Diplomë/Master në Kontabilitet (studenti ekselent është bonus).
✅ Kontabilist i Miratuar.
💻 Aftësi të forta në fushen e IT me aftësi përdorimi softuerat e kontabilitetit dhe Excel.
🗣 Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe njohuri në një gjuhë të dytë (plus).
🎯 I vetë-motivuar, shumë profesional dhe i aftë për të punuar në grup.

Si Kontabilist/e i Miratuar, ju do të:
👩‍💼 Mbikëqyrni një ekip prej 3-4 kolegësh.
🧑‍🏫 Ofroni trajnim, duke siguruar zhvillimin profesional të kolegëve të rinj.
📊 Shqyrtoni dhe përgatisni paketa të plota të raportimit dhe bilancet në fund të vitit.
📝 Përgatisni Deklaratat e Tatimit të Kompanive duke siguruar përputhjen me legjislacionin.
📚 Bëni konsulencë tatimore dhe kontabël.

Ky rol ofron një mundësi të jashtëzakonshme për avancim të shpejtë në karrierë, me potencial për të ngjitur në pozicionin e Partnerit brenda Grupit tonë.

Mendoni se jeni i përshtatshëm? Dërgoni aplikimet tuaja sot! 💌

Dergoni nje CV te emaili
Office@staturagroup.com

Telefon / Whatsapp
+355684044834

#Hiring #Kontabilist #PoKërkojmëPunonjës #MundësiKarriere #BashkohuMeNe #VendePuneKontabiliteti

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 137 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim