Tiranë, Shërbim klienti/ inbound në gjuhën Franceze ( Français) URGJENTE !!! 38 views

ZZ GROUP ka një përvojë disavjeçare në tregun shqiptar në fushën e telemarketingut. Me anë të frymës pozitive të përcjellë nga struktura drejtuese, është bërë e mundur ngritja e një kulture dhe mjedisi pune të admirueshëm. Filozofia jonë është tërësisht e orientuar drejt përkujdesjes për zhvillimin e aftësive të punonjësve duke i ofruar trajnime dhe mirëpritur çdo risi, që të ecim të gjithë sëbashku drejt rrugës së suksesit.

Aktualisht, kërkojmë të punësojmë operatorë shërbim klienti (inbound) në gjuhën Franceze.

Kushtet e punës:
– Paga të kënaqshme dhe konkurruese në treg;
– Kontratë të rregullt në bazë të Kodit të Punës;
– Mundësi trajnimi jashtë shtetit;
– Bonuse motivuese, duke shpërblyer aftësinë tuaj;
– Trajnime me pagesë të plotë.

Kërkesat e punës:
– Dëshirë për punë;
– Aftësi të mira komunikuese;
– Zotërim në nivel mesatar (B2) të gjuhës franceze;
– Bashkëpunim në ekipin e punës;
– Seriozitet në punë;
– Ambicie dhe vendosmëri.

Të interesuarit të dërgojë CV në adresën e-mail, zzgroupmail@gmail.com !

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta", nr. 146, pranë hotelit Hilton Garden Inn, Tiranë.
  • Tel/Mob +355 69 60 94 444
  • Profili Call Center