TIRANE, PUNO SI AGJENT FINANCIAR GREQISHT, 500 EURO BAZE + BONUSE PA LIIMIT 129 views1 application

Kompania jone eshte duke zgjeruar stafin e saj me Agjente ne gjuhen GREKE.

KOMPANIA OFRON:

•Paga konkurruese duke filluar nga 500 Euro
•Trajnim dhe mundesi rritjeje profesionale
•Bonuse ditore, javore dhe mujore
•E shtune dhe e diel pushim

KRITERET KUALIFIKUESE:

•Njohuri shume te mira te gjuhes Greke
•Disponibilitet Full-Time 09:00-18:00
•Eksperience te meparshme ne Forex

•Nese je nje Team Leader dhe ke nje grup tendin me eksperience ne fushen Forex na kontaktoni ne whatsapp: 0685723743

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, perballe UET

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim