Tirane, ofrojme vend pune Sistemuese 87 views1 application

Job Expired

Kompania FLAVOR sh.p.k  kerkon te punesoje Sistemuese/Femer per rrjetin e Marketeve.

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Te jete korrekte me oret e punes,
 • Te jete bashkepunuese,
 • Te punoje ne grup,
 • Te jete e gatshme te punoj me dy turne,
 • Njohuri bazike ne kompjuter,

Mirepresim te gjithe kandidatet e interesuar te cilet mund te dergojne aplikimin e tyre (CV)  cv@flavor.al ose te kontaktojne +355 67 30 93 209.

Ju informojme qe vetem kandidatet e perzgjedhur nga CV e tyre do te njoftohen per interviste.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Njesia Administrative Nr.5, Rruga 'Ismail Qemali', Ndertesa 3,
 • Tel/Mob +355 68 60 36 098
 • Profili Informatike/IT/Software