Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi ne zbatim 368 views5 applications

Job Expired

Funksioni baze dhe qellimi i pergjegjesive.

Inxhinier/e Ndërtimi në Zbatim

Kërkesat/Kualifikimet:

-Të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën Inxhinieri Ndërtimi.
-Të ketë minimalisht tre vite eksperiencë pune në zbatim. Në infrastrukturë dhe punime civile.
-Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
-Të ketë njohuri të mira të MS office, MS Project, AutoCad 2D& 3D

Per me shume paraqituni prane zyrave qendrore ne Qender Kamez ose na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355 69 60 90 007

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Ndertim