Tirane, ofroj vend pune Teknik servisi 27 views

Kompania FRIGOALB SH.P.K kërkon të punësojë teknik servisi

Aplikanti duhet të ketë njohuri në fushën e kondicionimit dhe ftohjes.

Te interesuarit mund të dërgojnë CV në adresën e e-mailit: info@frigoalb.com
(duke specifikuar pozicionin e punës për të cilin aplikojnë)
ose të paraqiten në adresën Rr. “Dritan Hoxha”, përballë ProCredit Bank, pall.i ri 8 katësh.
Tel. : +355 4 2256 707/708

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektro-Shtepiake