Tirane, ofroj vend pune te sapo diplomuar ne Inxhinieri Informatike 253 views

Job Expired

Kompania Alosys Communications srl po kerkon te sapo diplomuar ne Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri Kompjuterike, Inxhinieri Telekomunikacioni, Menaxhim Informatike dhe Matematike ne pozicionin si Keshilltar Junior per IT (Keshillim, Planifikim dhe Zbatim i Strategjive dhe Proceseve te IT).
Njerezit te cilet shquhen per perkushtim, iniciative dhe pasion per inovacionin teknologjik, te motivuar per te punuar ne nje kontekst vazhdimisht evolues, ku shkembimi i njohurive luan nje rol themelor.
Profili qe ne po kerkojme ka aftesi te shkelqyera per zgjidhjen e problemeve, proaktivitet dhe nje aftesi te theksuar , prirje per marredhenie ndernjerezore ne perputhje me vlerat e korporatave tona: Inovacioni, Ndarja, Karriera.
Kandidatet e pershtatshem do te vendosen ne linja te ndryshme te sherbimeve te kompanise dhe do te punojne ne ekipe te strukturuar dhe ne kontakt me figura Senior, me qellim trajnimin dhe zhvillimin e vazhdueshem.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

 • Njohuri e mire e gjuhes italiane
 • Shkathtesi ne komunikim;
 • Perpikeri dhe seriozitet.
 • Mosha 22-32 vjeç

Ne ofrojme:

 • Paga Konkuruese.
 • Trajnim.
 • 5 dite pune ne jave ( E Hene- E Premte)
 • Rritje Profesionale.
 • Kontrate e rregullt e punes sipas legjislacionit shqiptar.
 • Mjedis pozitiv dhe dinamik.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne gjuhen italiane ne adresen: tirana@alosys.it. Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Profili IT