Tirane, ofroj vend pune – supermarket Conad 72 views1 application

Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri,
Kërkon të punësojë:

 • Kasiere
 • Sistemues
 • Kasap
 • Punonjës në repartin e produkteve të freskëta

Kriteret bazë që duhet të plotësojnë kandidatët për këto pozicione janë:

 • mosha nga 20 deri në 50 vjec
 • të jenë dinamikë
 • të kenë aftesi për të punuar në grup

Përbën avantazh

 • eksperienca në profile të ngjashme.
 • njohja e gjuhës italiane

CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrfike (numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet në adresën e e-mail-it hr@conadalbania.al
ose të dorëzohet në një prej supermarketeve Conad në Tiranë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Supermarket