Tirane, ofroj vend pune Specialist logjistike transporti 24 views1 application

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregtimin e artikujve kancelarike per zyra,
kerkon te punesoje kandidate te kualifikuara per pozicionin Specialist logjistike per porosite e klienteve, te cilet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

Kualifikimet:

 • Te kete perfunduar Arsimin e larte;
 • Eksperience jo me pak se 2 vite pune ne sektorin e logjistikes;
 • Te kete njohuri ne fushen e transportit brenda vendit, kerkesave ligjore per mbajtjen e dokumentacionit nga mjetet e transportit etj.
 • Aftesi shume te mira komunikuese, menaxhuese, organizative dhe planifikuese;
 • Te kete leje drejtimi Klasi B;
 • Aftesi shume te mira te paketes MS Office;

Detyra specifike:

 • Kryerja me eficence e levrimeve te produkteve tek klientet
 • Organizon mjetet te transportit sipas nje plani pune per shperndarjen e porosive.
 • Miremban dokumentacionin e mjeteve te kompanise dhe kujdeset per rinovimin e tyre konform legjislacionit ne fuqi.
 • Ndjek kontrollin e mjeteve dhe mirembajtjen e tyre prane pikave te servisit.
 • Mban evidencat per levizjen e mjeteve dhe konsumin e karburantit.
 • Asiston Pergjegjesin e Transportit per detyra te ndryshme ditore.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen hr@infosoftoffice.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te pergjidhen per fazen e intervistes.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Profili Tregti