Tirane, ofroj vend pune si Agjent dhe Retention Spanjisht, Gjermanisht, Anglisht, Italisht (Full-Time ose Part-Time⏰) 83 views2 applications

Apply now and join our team!

Gjermanisht 🇩🇪
Spanjisht 🇪🇸
Anglisht
Italisht

•Me ose pa eksperience pune 💪🏻;
•Keni disponibilitet Full time (10:00-19:00) ⏰;
•Keni ambicie per Para 🤑;

Mos vononi te aplikoni dhe ti bashkoheni skuadres tone.

**Paga te kenaqshme + Bonuset me te mira ne treg 10%**
**Bonus Ditor, Javor dhe Mujor**
* Ambient super shoqeror dhe mikprites***
* Transporti i siguruar nga kompania***

Don’t waste more time and apply now!!
Contact us: 📞 0696420760

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center