Tirane, ofroj vend pune Shperndares porosish ushqimore 94 views

Ofrohet vend pune Shperndares porosish ushqimore per qytetin e Tiranes.
Do te beje shperndarjen e porosive neper pika shitjesh ne Tirane supermarkete me mjetin e punes CADDY
Avantazh nese ka eksperience te meparshme ne shperndarje distribucioni.

Detyrat

 • Te shperndaje porosite me mjetin e punes ne qytetin e Tiranes.
 • Te shperndaje me korrektesi dhe efikasitet porosite ne markete.
 • Te jete i shkathet, korrekt dhe pergjegjes per punen
 • Te jete i komunikueshem dhe korrekt me koleget dhe klientet
 • Te jete njohes i mire i zonave ne Tirane
 • Te jete pergjegjes i mallrave ne ngarkim
 • Te kete Eksperience ne shperndarje


Kualifikimet

 • Mosha mbi 25 vjec.
 • Duhet Te kete patente B
 • Prioritet te kete 5 vjet drejtim mjeti .


Te interesuarit te dergojne email : hr.roalfood@outlook.com 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim