Tirane, ofroj vend pune shofer, shperndares malli, Ndihmes Magazinier 526 views1 application

Job Expired

Tirane, ofroj vend pune ndihmes Magazinier dhe shofer

Kompania Office Paper sh.p.k e themeluar ne 2010, eshte nje nder kompanite me te medha ne Shqiperi ne fushen e produkteve leter dhe karton per shtypshkrime, paketime etj

Kërkesa për kandidatët:

 • Te kete experience te meparshme ne fusha te ngjashme
 • Te kete perfunduar Arsimin e Mesem
 • Te jete person i komunikueshem dhe i organizuar.
 • I afte te perballoj volum pune dhe te punoje nen presion.
 • Mosha e preferuar deri ne 35 vjec.
 • Te zoteroj leje drejtimi
 • Te jete i disponueshem per cdo nevoje te kompanise

( ngarkim shkarkim malli ) ***shtese nga jashte

 • Te jete i gatshem te levize edhe jashte Tiranes

Procedura e Aplikimit:

Dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: oc@officepaper.al
ose Cel: 0682030777

Te dhenat qe do te paraqitni nepermjet aplikimit tuaj do te ruhen dhe perpunohen vetem per qellime rekrutimi, ne mbeshtetje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale. Me konkretisht sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr. 9887 date 10.03.2008) “Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale” dhe akteve nenligjore per zbatim.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim