Tirane, ofroj vend pune Shofer ne Depo Farmaceutike 696 views37 applications

Job Expired

Ofrohet vend pune Shofer ne Depo Farmaceutike.
Kandidati duhet te plotesoje keto kerkesa:

– Te kete eksperience pune te ngjashme ne depo farmaceutike
– Te kete aftesi te mira ne komunikim
– I afte te perballoje volum pune
– Te njohi mire zones e Tiranes dhe rrethet

Personat e interesuar të dërgojnë CV ne info@farmatech.net

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike