Tirane, ofroj vend pune Shites/e ne dyqan Vodafone 2456 views9 applications

Shites/e – ne pikat e dyqaneve Vodafone

Përgjegjësitë kryesore:
Realizimi i shitjeve te produkteve dhe sherbimeve Vodafone.
Arritje e targetit mujor te vendosur nga Vodafone per secilin ze.
Raportimi i shitjeve ditore tek financa New Development.
Raportimi i arritjeve ditore apo problematikave tek supervizori i dyqanit.
Pergjegjes per mirembajtjen e ambientit te brendshem te dyqanit gjate turnit.

PROFILI:
Edukimi: i mesem/i larte
Eksperienca: 1 – 3 vjet përvojë në fushen e kerkuar.

Aftësitë dhe Kualifikimet:
Aftësi të forta shitje
Aftësi shumë të mira komunikimi
Njohuri të shkëlqyera për produktet / shërbimet dhe procedurat e ndërmarrjes
Aftësi ne zgjidhjen e problemeve
Njohuri të mira të tregut të telefonisë celulare dhe IT

email: hr@lespot.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona RR "REZERVAT E SHTETIT", LUNDËR 1
  • Profili Marketing