Tirane, ofroj vend pune Shites ne Karburant 55 views

Rreth Kastrati SH.P.K

Gjithçka nisi në vitin 1991 me çeljen e pikës së parë të shitjes me pakicë Kastrati.
Falë cilësisë së produkteve dhe besueshmërisë që u krijua ne treg, në vitet pasardhese u shtuan edhe dhjetra pika të tjera në të gjithë Shqiperinë, duke numëruar sot mbi 85 pika karburanti.
Më pas biznesi u zgjerua me investime si në fushen e inovacionit dhe në sjelljen e risive në tregun shqiptar, te tilla si: programet dedikuar klientëve në formen e programeve të besnikërisë dhe prezantimin në tregun shqiptar të kartave dhe kuponave elektronik.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pozicioni i punës : Shitës karburanti

Përshkrim i shkurtër i pozicionit të punës:
Shitësi i Karburantit është përgjegjës për ofrimin e një shërbimi profesional ndaj klientit dhe garantimin e funksionimit të sigurt dhe efikas të pompave të karburantit në stacion.
Ai duhet të sigurojë saktësinë e shitjes së karburantit dhe gamen e produkteve ne pike si dhe të ruajë pastërtinë e pompave të karburantit dhe të zonës përreth.
Ai gjithashtu duhet të jetë në gjendje t’u përgjigjet pyetjeve dhe ankesave të klientëve në një mënyrë të sjellshme dhe profesionale.
Kandidati i suksesshëm duhet të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, të jetë në gjendje të punojë në një mjedis me ritme të shpejta dhe të ketë një nivel të mirë të aftësisë fizike.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përshëndetni klientët në një mënyrë miqësore dhe të sjellshme
 • Ofroni klientëve informacione rreth produkteve të karburantit dhe shërbimeve të tjera
 • Trajtoni me saktësi të gjitha transaksionet me para dhe kredi (tollona, karta etje)
 • Kontrolloni nivelet e lëngjeve dhe presionin e gomave
 • Mbushni automjetet me karburant
 • Mblidhni pagesat dhe lëshoni fatura
 • Kryeni rakordimet e xhiros ditore me menaxherin e pikes

Kualifikimet dhe kërkesat

 • Aftësi të shkëlqyera për shërbimin ndaj klientit
 • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale
 • Aftësi të mira llogaritëse
 • Aftësi për të punuar në ambjent dinamik
 • Aftësia për të punuar pa mbikëqyrje dhe i pavarur

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin: 0684074934 ose te dërgojne me email aplikimin e tyre ne hr@kastratigroup.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti