Tirane, ofroj vend pune Shites/e ( Ali Demi dhe Oxhaku ) 29 views

Pershkrimi i punes

Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj ne Tirane, rrjeti i marketeve Diambe shpk ( Ali Demi dhe Oxhaku ) shpall vende te lire pune per pozicionet:Vende te lira per Shites/eDetyrat

 • Kryen prezantimin e produkteve tek klientet e dyqanit.
 • Ndjek procedurat e shitjes qe nga momenti i ardhjes se klientit, ben prezantimin e produkteve dhe kryen pune ne arke.
 • Informon klientet per produktet e reja dhe karakteristikat e produkteve duke i pershtatur sipas nevojave te klientit.
 • Merret me ndjekjen dhe plotesimin e kerkesave te vecanta nga klientet.
 • Koordinohet me pjesen tjeter te stafit per punet dhe detyrimet.

Kualifikimet

 • Eksperienca e punes ne sektor dhe arke eshte kriter i domosdoshem.
 • Arsimi i mesem i domosdoshem
 • ​Mosha – 18 – 40 vjec

Tjera

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne: Email: info@diambe.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Supermarket