Tirane, ofroj vend pune Sales Agent IT, ES, DE, GR 57 views

Job Expired

Pozicione të lira pune si agjent shitjesh:

-Italisht
-Spanjisht
-Gjermanisht
-Greqisht


Kërkohet:

Disponibilitet Full-Time (10-19).
Me experiencë pune të mëparshme në k
ëtë fushë.
Dëshir
ë për të arritur objektiva te larta personale.

Ofrojmë:

Pagesë bazë 400 – 1000 Euro (NETO) + bonuse ditore, javore dhe mujore.

Kushte shum
ë të mira pune dhe ambjent komod.
Kontratë pune konformë legjislacionit shqiptar.
Mund
ësi ngritje në pozicione brënda kompanisë.


Për aplikime mos hezitoni të kontaktoni :

 recruiting.rcg@gmail.com

 +355693821222

More Information

  • This job has expired!
Share this job