Tirane, ofroj vend pune Recepsioniste / Hostes 135 views9 applications

Kerkojme te punesojme:
Recepsioniste/ Hostes:

Te kete perfunduar studimet.
Te kete komunikim te mire me klientet dhe koleget.
Te kete aftesi organizative.
Te kete fleksibilitet ne orare.

Preferohet te kete njohuri ne Social Media.
Cel. : +355 697 022 599

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime