Tirane, ofroj vend pune Recepsioniste 110 views

Zyre Kontabiliteti Mema ofron mundësi punësimi në pozicionin Recepsioniste!

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Administron proçesin e listëprezencave ditore dhe mujore të punonjësve të kompanisë, duke i shoqëruar me shënimet përkatëse.
 • Përgjegjëse për pritjen e klientëve , mirëpret vizitoret dhe klientet duke i orientuar në ambjentet e kompanisë.
 • Përgjigjet në mënyrë profesionale telefonatave dhe bën kalimet tek personat perkatës.
 • Përcakton dhe menaxhon takimet me klientët.
 • Kryen detyra administrative, si organizimin dhe mirëmbajtjen e përditshme të zyrës, komunikimin, fotokopjimi i dokumentave tee ndryshme, printim, skanim etj.
 • Përgatit dokumentacione, prezantime sipas kërkesave.
 • Kujdeset për mirembajtjen e zyrës duke monitoruar dhe kryer porosite kancelarike në bazë të nevojave të departamenteve.
 • Monitoron produktet dhe personelin sanitar.
 • Kontakt me departamentin e logjistikes për raportim të problematikave.
 • Asistencë për punët e dhëna nga Burimet Njerëzore.
 • Administron dhe koordinon të gjithë punën e përditshme duke e menaxhuar efektivisht çdo situate.

Aftësi dhe kualifikime:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta.
 • Të jete njohëse e mire e paketës Office.
 • Minimumi 2 vite experience në ketë pozicion, ose pozicione të ngjashme.
 • Të ketë aftësi organizuese dhe koordinuese.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, të zotërojë etikë pune dhe integritet.
 • Aftësi për të zgjidhur në mënyrë efikase problemet.
 • Aftësi për të marrë iniciativa dhe propozuar përmirësime.
 • Të ruajë konfidencialitetin.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë Cv-ne në email in zyrekontabilitetimema@gmail.com
Cel. : 0697011125

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Sherbime Financjare