Tirane, ofroj vend pune Recepsioniste 83 views4 applications

Finance and Legal ofron mundësi punësimi në poziconin e Recepsionistes.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
• Të koordinojë personat që paraqiten pranë kompanisë
• Mban shënime dhe informon në kohe reale eproret lidhur me oraret e takimeve
• Pranon dhe përcjell mesazhe personave të duhur duke përdorur mjetet e vëna në dispozicion
• Mbikëqyr respektimin e orarit te punëtorëve dhe vë në dijeni eproret për vonesat dhe mungesat të mundshme
• Zbaton rregullat e sigurimit teknik dhe të mbrojtjes së mjedisit dhe higjenes në punë
• Kryen detyra të tjera të përcaktuara nga eprori ose administratori
Kërkohet:
• Të këtë arsim të mesem ose të lartë
• Eksperienca në këtë fushë perben avantazh
• Të jetë besnik/e ndaj punëdhënsit dhe të respktojë në mënyre rigoroze konfidencialitetin
• Të jetë e aftë të punojë në grup
• Të jetë korrekte me orarin e punës
• Aftësi për të dhënë sugjerime dhe alternative për zgjidhjen e problemeve dhe situatave
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
Për aplikime na dërgoni Cv-në tuaj në email-in finance.and.legal@outlook.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare