Tirane, ofroj vend pune Punetor Magazine . 97 views

Job Expired
 1. Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.

  Pozicioni vakant: Punetor Magazine
  Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën sistemimin e mallit dhe i pergjigjet detyrave qe i percaktohen nga eprori

  Aftësitë dhe kualifikimet:

  • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.


  Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136.

   

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 23 Jobs
 • Location Albania, Kosova
 • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
 • Profili Tregti