Tirane, ofroj vend pune “Promotore produkti” 72 views

Kerkojme: Promotore produkti
Nr i vendeve të lira: 1 (nje)

Përgjegjësitë/Detyrat
-Prezanton dhe jep informacion mbi produktin neper evente te ndryshme;
Pozicionon materialet reklamuese në pikat e shitjes, në mënyrë të tillë që të jene sa me të dukshme dhe te vendosura ne vendin e duhur
-E aftë të krijojë një imazh pozitiv dhe të drejtojë konsumatorin drejt produktit;
-Identifikon interestimin e konsumatorit dhe kupton nevojat e tij;
-Raporton informacionin e mbledhur gjatë promocioneve (nivelin e interesimit, pyetjet, numrin e produkteve të shpërndara etj).

Profili
-Studentë ose të sapodiplomuar;
-Aftësi për të kuptuar nevojat e konsumatorit;

-Aftësi shumë të mira prezantuese dhe shitjeje;
Aftësi shumë të mira komunikuese;
-Përvojë e mëparshme e ngjashme (por jo e domosdoshme)

Dërgoni CV tuaj në adresën info@add.al

SUKSESE!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Dhaskal Tod'hri Nr. 35, Kashar
  • Profili Tregti