Tirane, ofroj vend pune React developer 295 views5 applications

Job Expired

Online Now shpk kerkon te punesoje nje React Developer.

Kandidati qe kerkojme duhet te kete:
=============
Aftesi dhe kuriozitet per te mesuar gjera te reja
Njohje te anglishtes ose italishtes (preferohet italisht)
Komunikim te mire dhe karakter pozitiv

Kriteret
===========================
njohje shume e mire e Javascript, CSS dhe responsive design
njohje e mire e React(ose Angular, Vue, Ember – preferohet React)
experience me library popullore si JQuery/Mootools do ishte nje plus
njohje dhe eksperience e gjuheve SQL (PostgresSQL o MySQL)
familjaritet perdorimi te SOAP/REST APIs

Te preferueshem
===========================
eksperience dhe njohje e framework css (Bootstrap o Materialize)
experience me CSS processor si SASS/LESS
eksperience profesionale ne PHP ose React
eksperience me Google Maps API, Gmail API, Outlook API, etj.
eksperience me WebRTC(do ishte plus).
experience ne perdorimin e queue-ve(RabbitMQ, AWS SQS)
eksperience ne zhivillimin e projekteve medium-large size te cilat jane te integruara me sherbime te jashtme dhe applicazione SaaS.
aftesi te forta ne zgjidhje problemesh
sy i mire per UI/UX
i afte per te punuar ne autonomi dhe per te projektuar nji applikacion/sistem

Cfare do gjeni:
===============
Page e kenaqshme.
Mundesi rritje profesionale
Ambient miqesor dhe pozitiv
Projekte te ndryshme nga me te vogla deri te medha.

Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv-ne italisht ose anglisht ne e-mail: jobs@onlinenow.eu
Cdo e dhene personale qe do te dergohet ne adresen tone do te trajtohet ne respektim te Ligjit Nr.9887, datë 10.3.2008 PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Xhanfize Keko"(Varri i Bamit), Kompleksi "Colombo 2", Pall. M&I