Tirane, ofroj vend pune part time Brand Scout 331 views5 applications

Të gjitha vajzat mbi 20 vjeç të paraqitshme, të komunikueshme dhe me aftësi koordinuese, të cilat kanë dëshirë të punojnë si Brand Scout në qytetin e tyre, kjo është mundësia e tyre!

Përgjegjësitë kryesore për këtë pozicion janë:

-punon në rolin e hostess

-mban marrëdhënien midis (konsumatorit – tregtarit – menaxherit) të zonës

-bashkëpunon ngushtë me menaxherin e zonës

-punon 5 ditë në javë (E hënë – E premte, 6 orë)

Aplikantet duhet të banojnë në qytete si: Vlorë, Sarandë, Elbasan, Shkodër, Tiranë, Durrës, Lezhë dhe Berat. Dërgoni CV tuaj me foto deri në datën 21 Maj, me subjekt “Brand Scout”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 22 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Dritan Hoxha Str. Pool Tower, 9th floor building, Administrative Area 11
  • Profili Marketing