Tirane, ofroj vend pune Operatore zyre 35 views

Hidro Sistem sh.p.k me adresë Tirane , e cila merret me Importin-exportin e produkteve hidraulike, ngrohje,ftohje,kaldaja ,panele djellore,kondicionere etj, të markave të ndryshme Italiane, Greke dhe Gjermane. Hidro Sistem shpk kërkon të punësojë kandidate të motivuar dhe me eksperience pune sipas kërkesave të mëposhte.
HIDRO SISTEM SHPK SHPALL KONKURSIN PER VENDE TE LIRA PUNE
Operatore Femer
Aftesite dhe kualifikimet

  • Eksperiencë pune të mëparshme të paktën 1 vit pune.
  • Njohuri të mira kompjuterike mbi programin Apha Web
  • Njohuri të mira kompjuterike të programeve (World,Exel,Power Point,etj.)
  • Të ketë aftësi të mira planifikuese,organizuese dhe komunikuese.

Roli dhe pergjegjesites

  • Regjistrimi i faturave te shitjes
  • REgjistrimi Flete daljeve te magazines
  • Regjistrimi i veprimeve të arkës

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit m.qendrore@hidrosistem.al ose të kontaktojë në nr. Tel.069 81 05 001
Kandidatët që plotësojne kriteret do të kontaktohen nga Hidro Sistem shpk.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Profili Prodhim/Perpunim