Tirane, ofroj vend pune Operatore telefonike ne gjuhen SPANJOLLE / ITALIANE PT/FT 36 views1 application

Recruiting Company eshte nje kompani shqiptare ndermjetesimi, e cila prej disa vitesh operon ne fushen e punesimit brenda Shqiperise. Qellimi i kompanise eshte bashkepunimi me kompani te ndryshme te cilat jane ne kerkim te punonjesve dhe punekerkuesve
ne kerkim te nje vendi pune, duke siguruar mundesi trajnimi dhe punesimi te te rinjve.

Per disa nga klientet tane, te cilet operojne ne fushen e marketingut online jemi duke kerkuar Operatore telefonike ne gjuhen Spanjolle / Italiane.

Kerkesat:
– Nivel mesatar i gjuhes Spanjolle/ Italiane (e folur);
– Disponibilitet PART TIME OSE FULL TIME;
– Perkushtim ne pune;
– Eksperienca nuk eshte e domosdoshme;

Cfare ju ofrojme:
-Pagese baze + bonuse;
-Trajnim i paguar;
-Mundesi per rritje profesionale;

Te gjithe te interesuarit te dergojne aplikimin duke specifikur pozicionin (Operator telefonik Spanjisht/ Italisht) tek adresa jone e e-mailit: recruit.marketing0@gmail.com

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish stacioni i trenit, kompleksi Usluga
  • Profili Call Center