Tirane, Ofroj vend pune OPERATORE INBOUND PER GJUHEN FRANCEZE, PAGESA DERI NE 1000 EURO/MUAJ 250 views1 application

Job Expired

BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE FRENGJISHT, PAGESA DERI NE 1000 EURO

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri shume te mira te gjuhes Franceze
– Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
– Disponibilitet orar 6 ore.

Ofrojme:
– Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj;
– Fleksibilitet Orar;
– Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;
– Staf profesional dhe ambiente bashkohore.

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online
duke nisur CV e tyre ne adresen e E-mail :

hr.rekrutime@gmail.com

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014
Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
  • Tel/Mob 00355682050005
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing