Tirane, ofroj vend pune Operatore Finance 80 views1 application

Përshkrimi

 • Vendi i punes eshte per departamentin e finances .
 • Do asistoje ne detyra te ndryshme ne zyre edhe do ndjeki rakordime ditore.


Detyrat

 • Do beje rakordime ditore te procesve te punes tek shitja.
 • Do asistoje ne detyra te tjera financiare
 • Do pergatisi raporte te ndryshme financiare
 • Do rakordoje me klientet/furnitoret kartelat.

Kualifikimet

 • Te kete njohuri baze ne program financiar.
 • Te kete njohuri baze ne proceduren e shitjeve
 • Do konsiderohet avantazh njohja e gjuhes angleze
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office. me shume ne Excel.
 • Te kete deshire per te punuar ne grup.
  Avantazh : per kandidatet qe kane eksperienca te meparshme ne aktivitete distribucioni


Shënime

Adresa e vendit te punes : Rruga Prush, prane shkolles 9 vjecare Ibrahim Hima, Tirane
Transporti : Me pike Grumbullim tek Spitali Amerikan 3

Te interesuarit te dergojne cv ne hr.roalfood@outlook.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim