Tirane, ofroj vend pune Operatore FINANCE / FATURASH 71 views1 application

Përshkrimi

Ofrohet vend pune Operatore Finance / Faturash.
Vendi i punes konsiston me fokusin ne faturimet ditore , pergatitjen e tyre ne programin financiar.

Detyrat

Do inventarizoj mallin e kthyer nga furnitoret dhe pastaj procedon me hedhjen ne sistemin financiar
Kontrollon preventive / kerkesat per kthime duke kontrolluar cmimet e blerjes ne programin financiar.
Do pergatisi nga programi faturimet ditore ne raste rezerve.
Do te asistoje ne detyra te tjera financiare

Kualifikimet

Te kete njohuri baze ne program financiar.
Te kete njohuri baze ne proceduren e shitjeve .
Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office (me shume ne Excel)
Te kete deshire per te punuar ne grup.
Avantazh : per kandidatet qe kane eksperienca te meparshme ne aktivitete distribucioni

Shënime

Adresa : Rruga Prush, prane shkolles 9 vjecare Ibrahim Hima, Tirane
Transporti : Me pike Grumbullim ne Yzberisht , Spitali Amerikan 3.

Te interesuarit te dergojne cv ne hr.roalfood@outlook.com 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim