Tirane, ofroj vend pune Operatore Finance 75 views

Pozicioni: Operatore Finance
Departamenti: Finance
Vendndodhja: Autostrada Tirane- Durres, Km 5 Tirane

Pershkrimi I Punes:
ITE Group si një nga firmat kryesore në rolin e distributorit në Shqipëri për materiale elektrike, pajisje elektronike dhe telekomunikacionit,
është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë.Partnerët tanë të rëndësishëm janë:
Schneider Electric, Philips,General Electric, Vimar, Bosch etj.
Shoqeria “ITE Group” shpk me qellim zgjerimin e saj eshte ne kerkim te nje Operatore Finance.
Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Mbajtja e te dhenave te sakta mbi transaksionet ditore,
 • Proceson fatura, Kontrollon Faturat e Shitjes dhe Blerjes,
 • Regjistron depozitat dhe pagesat bankare,
 • Regjistron faturat shitje-blerje, deklarat doganore, arka, banka etj
 • Regjistron llogarite e arketueshme dhe pagueshme,
 • Perditeson sistemet e brendshme me te dhenat financiare,
 • Ndjek dhe rakordon pagesat e furnitoreve/kliente/banka/arke
 • Arkivon dokumentacionin fizik mujor,
 • Cdo detyre tjeter qe i pershtatet pozicionit te punes.

Kerkesat dhe Kualifikimet:

 • Diplomuar ne Fakultetin Ekonomik, Dega Finance- Kontabilitet,
 • Te kete te pakten 2-3 vite eksperience ne Finance,
 • Njohuri te mira te paketes MS Office (Excel eshte i domosdoshem)
 • Njohuri mbi programin financiar Financa 5
 • Te zoteroje mire gjuhen Angleze
 • Te kete aftesi te mira komunikuese
 • Te kete aftesi te mira analitike, saktesi ne kryerjen e detyrave,
 • E afte te punoje ne menyre te pavarur,
 • Etike pune dhe perpikmeri

Cel. : ehallvaxhiu@itegrup.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Projektim/Inxhinieri